Ha érdekel az ember is... Rólam

A könyv szerzője a Linux operációs rendszer révén 2002. decemberétől elkötelezett híve az open source szoftvereknek.

2007-től foglalkozik webfejlesztéssel. Kezdetben HTML és Joomla! alapú saját hobbi oldalakat készített és optimalizált. 2008 tavaszán találkozott a magyar SEO fórummal (ma már entity.hu) és a WordPress tartalomkezelő rendszerrel, amely szinte azonnal a kedvencévé vált. A seonyár2008 elnevezésű keresőoptimalizálási verseny során mélyedt el a WordPress forráskódjában és ismerkedett meg a WordPress optimalizálási lehetőségeivel.

Szereti a kreativitást igénylő munkát, a kihívásokat, ezért választotta a honlapkészítést először egyéni vállalkozóként, majd 2012-ben megalapította cégét, az Orion Websolutions LLC-t.

Saját hobbi és üzleti célú weboldalai mellett több mint 100 elégedett ügyfél használ általa és cége által készített – elsősorban – WordPress alapú honlapokat, valamint több százan olvasták eddig megjelent elektronikus könyveit, tanulmányait.

Mivel a szoftverek és a keresőoptimalizálás világa napról-napra fejlődik, elengedhetetlen a folyamatos önképzés, így Andrea nicknévvel rendszeresen jelen van a SEO fórumon, a WordPress fórumon, rendszeresen olvas webfejlesztés témakörébe tartozó hazai és külföldi szakmai leírásokat.