Hogyan jut el hozzád? Szállítás

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó vételára. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és a termékek kézhezvétele közötti időszakban, Azt az árat fizeted, amelyet megrendeléskor látsz az oldalon.

Termék vásárláshoz nem szükséges regisztrálni.

Ebook vásárlás

Az online könyvet a vételár beérkezését követően weboldalunkról letöltheted. A vételár beérkezését követően 24 órán belül kapsz egy e-mailt, amely tartalmazza a letöltési linket.

Ingyenes ebook letöltéséhez 12-24 órán belül e-mailben továbbítjuk a letöltési linket.

Könyv vásárlás

A termék kiszállításáról a Magyar Posta Futárszolgálata gondoskodik Magyarország egész területén.

Amennyiben a csomagot a „nem vette át”, „az átvételt megtagadta”, „nem rendelte”, vagy „nincs pénze kifizetni” jelzéssel visszakapjuk, abban az esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy az ezt követő megrendeléseket ne teljesítsük.

A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adj meg, amin elérhető vagy, ahol a futár fel tudja venni Veled a kapcsolatot. Elsősorban a saját érdeked tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adj meg!

Kérjük, átvételkor ellenőrizd a csomagot!

Fizetési módok

Banki átutalás

Banki átutalás esetén a saját bankodnak az internetes felületén fizetsz.

Paypal

Paypal esetén a Paypal.com biztonságos internetes felületén fizetsz a fiókodban lévő összegből vagy bankkártyával.

Nyomtatott könyv esetén a jóváírást követő munkanapon adjuk át a csomagot a futárnak.

Számla

A megrendelés számláját minden esetben a megrendelés teljesítéséről szóló email mellékleteként .pdf formátumban csatoljuk.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a vásárlás vagy a kiszállítás során, jelezd nekünk a konyv [@] wpkonyv.com email címen. 1 munkanapon belül válaszolunk.